SD försöker försämra vårt gemensamma land

Sverigedemokraterna arbetar för att svenska staten ska kunna utvisa personer som de anser göra landet sämre. SD har tyvärr i många år försökt försämra landet och vardagslivet för flyktingar, arbetskraftsinvandrare, arbetare, fackligt aktiva och så vidare.


Lagstiftare sätter agendan. Men lagstiftare sätter även prejudicerande regler.

Säg att SD-ledningen skulle få igenom en sådan besynnerlig lag om utvisning på så lösa grunder. Vem ska få uppdraget att tillsätta personerna som ska arbeta i ett sånt utskott eller en kommitté? Vid maktskifte, varför tror SD-ledningen att SD-politiker ska slippa granskas av en sådan kommitté?

En tänkbar förklaring jag kan se bakom deras ideologi, är i kombination med att SD också driver på för att riva diskrimineringslagstiftning och införa starkt skydd mot så kallad ”otillbörlig särbehandling” (högst troligen enbart i syfte att skydda sig själva).

Nej, SD. Det ni gör är inte att försöka förbättra Sverige på någon enda punkt. Ni har länge sagt och skrivit helt öppet att ni försöker försämra och förstöra landet och livsvillkor för vissa människor.

Jag tänker aldrig att jag vill utvisa någon. För jag anser att alla ska kunna få bo och leva här, så länge de följer alla lagar. Jag vill att ingen ska försöka försämra svenska lagar eller svenska grundlagar, friheter och rättigheter. Sverige ligger alltid högt när planetens länder rangordnas efter grad av välfungerande demokrati och rättsväsende. Jag står upp för att försvara de positionerna och att utöka allas rättigheter.

Nej, alla sverigedemokrater, sluta förstör allas vårt gemensamma hemland.

Men, jag kommer aldrig önska att någon SD-politiker eller väljare bör utvisas till andra, sämre länder.

Nej, SD! #SDfail#SDhaveri

Johan Löfström, medgrundare till www.Motargument.se


Krönikor är skribentens egna åsikter och tankar. Varje skribent ansvarar för innehållet i sina krönikor.


Lästips:

Motargument: SD smutskastar Sverige för att göra landet ”oattraktivt”

DN: Regeringen vill göra Sverige till ett sämre land

Arbetet: Regeringen gör Sverige oattraktivt för arbetskraftsinvandrare

Aktuellt i Politiken: Varför hatar SD Sverige?