Vi söker

Motargument.se rekryterar

Motargument är ett ideellt projekt där alla skriver och jobbar på ideell basis. Vi gör det här för att vi tycker att det är viktigt.

Just nu rekryterar vi:

Skribenter
Korrläsare
Researchers
Grafiker
Videoredigerare
Wordpressadministratörer
Facebookadministratörer

Skribenter:

Vill du vara med och skriva för oss? Då ser vi gärna att du bidrar med minst en (1) text per månad. Vi vill också ha med dig i vår medarbetargrupp på Facebook.

Tycker du om att skriva men har dåligt med idéer? Vi på Motargument har många idéer, men inte alltid tid att verkställa dem. Om du känner att du vill bidra med att skriva texter på redan befintliga idéer, eller om du har egna artikelidéer är du välkommen att bli en del av Motargument.

Till dig som är intresserad: vi behöver veta lite om vem du är. Vi behöver också läsa något som du har skrivit, eller om du skriver ihop något som du bifogar i din intresseanmälan.

Korrläsare:

Våra artiklar behöver kontrolleras så att språket är korrekt, att argumenten håller, men även så att länkar funkar, att artiklarna är taggade och på andra sätt korrekt förberedda inför publicering.

Researchers:

I artikelskrivandet behövs det ofta research t.ex. att statistik kring något fenomen eller fakta med trovärdiga källor behöver tas fram. Men research är brett och kan innebära vad som helst relaterat till att plocka fram kunskap och information till en artikel. Tekniskt kunnande är alltid ett plus.

Grafiker:

Till artiklar kan vi behöva diagram över statistik, infografik eller kanske en enkel teckning föreställande något ur artikeln. Vi kan även behöva bilder som på ett bra och komplett sätt förmedlar en artikels innehåll och som är viral-vänliga. Grafiker kan även samarbeta med videoredigerare i skapandet av videor.

Videoredigerare:

Videor är något vi vill arbeta med betydligt mer, så här tänker vi oss korta videor på några minuter eller ännu kortare, som på ett snyggt och pedagogiskt sätt presenterar vissa utvalda artiklars innehåll. Videoredigerare kan även samarbeta med grafiker i skapandet av videor.

WordPressadministratörer: 

Vi vill ständigt förbättra hemsidan och få till en bättre upplevelse för våra läsare. Detta kan inkludera konfigurering av WordPressinställningar, att lägga till nya funktioner, etc. Till detta behöver vi kunniga WordPressadministratörer

Facebookadministratörer:

Varje dag så pågår det ständigt administrativt arbete både externt och internt. Det externa arbetet handlar främst om administreringen av Facebooksidan, medan det interna arbetet handlar om medarbetarnas kommunikation i samband med artikelskrivandet och korrläsandet.

Alla som vill anmäla sitt intresse måste av säkerhetsskäl kunna bevisa sin identitet och berätta lite om sig själva.

Anmäl ditt intresse till oss via meddelande på vår Facebooksida, eller via e-post till redaktionen (at) motargument.se.

Varmt välkommen till oss på Motargument!

%d bloggare gillar detta: