Nudifiering och islamisering av Europas badhus?

Artikel av Torbjörn Jerlerup

Nyheten att ett badhus i England infört badtider då kvinnor kan bada i burkini eller helkroppsbaddräkt, har cirkulerat på Facebook några dagar. Det låter alltid ungefär som på rasistbloggen Motgift:

Den naturliga följden av fler muslimer i Europa är att vår kontinent islamiseras, vilket vi möts av exempel på så gott som dagligen. När nu simhallar börjar uppmana folk att inte använda bikini, utan klä sig på sådant sätt som muslimer tycker är passande, då borde det inte finnas så många tvivel kvar… Sådana Sharia-badtider finns dock redan runt omkring i landet, till exempel i Luleå och i Botkyrka
Ett annat exempel på hur islamiseringen slår mot just simhallar kan vi se i England, närmare bestämt i Stoke-on-Trent, där man i vattenlandet WaterWorld helt sonika förbjuder bikinis under Sharia-badtider.

Jaja… Sällan har en myt varit enklare att punktera.

Ja. De här badhusen har infört bad för bara kvinnor vissa dagar och tider och ett badhus i England har infört bad utan bikini vissa tider.

Det omtalade badet i England, Stoke-on-Trent, kan man hitta mer info om på nätet. Det verkar vara ett intressant bad som ofta arrangerar temadagar; HBTQ, pensionärer och nykterister har fått arrangera temadagar eller har egna tider. Dessutom en annan grupp… Naturister!

Jo… Naturister bokar ofta egna tider där. Ni vet kanske hur deras dresscode är? Ja, noll, zero och inget på sig. Ingen burkini, ingen bikini, inte ens ett litet fikonlöv. Konstigt att inte Avpixlat varnar för nudifieringen av Sverige.

Stoke
En snabb sökning på nätet visar att nudifieringen av Sverige pågår också. Naturisterna listar bland annat dessa bad:

Burlövsbadet i Malmö nakenbad söndagskvällar i samarbete med NF Svanrevet
Svedmyrabadet i Stockholm söndagkvällar i samarbete med NF EOS
Kungsörs Badhus på söndagseftermiddagar, ca varannan söndag, i samarbete med NF Mälardalen
Gottsundabadet i Uppsala i samarbete med NF Nakenkultur vissa dagar.
Hörnefors Simhall i Umeå vissa söndagar i samarbete med Umenaturisterna.
Det anordnas nakenbad i badanläggningen på Moga Fritid i Svenljunga vissa söndagseftermiddagar.
NF Gränsbygden anordnar inomhusbad i Markaryd i Hannabadet vissa lördagar.
NF Västkusten anordnar nakenbad i Lundbybadet i Göteborg vissa lördagar 19:00 – 21:00 för medlemmar.
Västerbybadet i Götene anordnas nakenbad vissa söndagar kl 11.30 – 13.30. NF Skaraborg är värd
NF Nakenkultur anordnar nakenbad på Delfinen Sportcenter i Uppsala
NF Nord anordnar nakenbad i Råneå Badhus vissa lördagar

För att inte tala om de event i Stockholm som sker… ”Badfester”, där mer än nakenhet äger rum. 🙂 Vad detta ”mer” är får ni klura på!

I ett fritt samhälle är vuxnas rätt att vara nakna eller att bylta på sig massor av kläder lika mycket värda. Och de är beroende av varandra. Din frihet garanterar min och vice versa.